Auto is jouw eigendom

Financial Lease

Financial Lease is de toekomst! Je behoudt het vermogen binnen jouw onderneming, maar rijdt toch in de ideale auto die nodig is om het bedrijf te runnen. Wat Financial Lease precies inhoudt en welke voordelen dit met zich meebrengt lees je hier.

Financial Lease betekent…

Financial Lease betekent dat jij een auto koopt met behulp van een financiering. Je bent direct eigenaar van de auto, waardoor je gelijk profiteert van diverse voordelen. Financial Lease is vergelijkbaar met het kopen van een huis, je investeert in jouw eigen goederen, waarbij je bij andere leasevormen aan het huren bent. Btw-auto.nl is hét platform waar jij alles leest over financial leaseing. Heb je een vraag? Bekijk dan onze FAQ of neem contact met ons op.

Directe eigenaar

Een auto aanschaffen met behulp van Financial leasing betekent dat jij direct eigenaar bent. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee en daarnaast ben jij vrij om te bepalen wat jij met de auto doet! Wil je jouw logo op de auto laten bestickeren? Dan kan dit, want het is jouw eigendom. Wil jij veel kilometers maken, maar wil je je geen zorgen maken over de kilometrage? Ook dan zit je met Financial Lease goed. Je bent namelijk vrij om de auto te gebruiken hoe jij dat wil. Daarnaast kun je ook nog eens de btw terugvorderen. Dit is bij andere leasevormen niet mogelijk.

Dit zijn de voordelen van Financial Lease

  • Bepaal zelf hoeveel jij per maand betaalt 

  • Bepaal zelf het aantal kilometers dat jij rijdt, zonder extra kosten 

  • Profiteer van diverse fiscale voordelen

  • Bepaal zelf hoe lang je jouw Financial Lease overeenkomst laat lopen
  • Je kunt de btw terugvorderen over de aanschafprijs

Dit ga jij betalen

Benieuwd welk bedrag jij per maand betaald voor de ideale auto in combinatie met Financial Lease? Wij geven jou graag inzicht in de kosten. Bereken met behulp van de calculator de leasetermijn voor de auto die jij op het oog hebt. Je kunt vervolgens geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvraag indienen. Zodra je deze hebt opgevraagd, neemt onze partner FinanciëleLease.nl contact met je op, om het voorstel te bespreken.