volkswagen

Over ons

Een auto is een van de belangrijkste middelen van de onderneming. Wat Financial Lease precies inhoudt en welke voordelen dit met zich meebrengt lees je op Btw-auto.nl. Wij geven jou alle informatie die jij nodig hebt om Financial Lease af te sluiten.

Btw-auto.nl

Een auto kopen zonder het internet? Dat gebeurt tegenwoordig niet meer. Het is tegenwoordig normaal geworden om dit vervoersmiddel aan te schaffen via het internet. Om jou hier zo goed mogelijk bij te helpen, hebben wij Btw-auto opgericht. Hét platform dat jou informeert over het kopen van een auto in combinatie met Financial Lease. Een van de snelst groeiende leasevorm. En dat is niet voor niks, want Financial Lease kent voor ondernemers vele voordelen!

Op Btw-auto.nl vind je alles over Financial Lease. Heb jij een vraagstuk dat nog niet op onze website staat, maar waar je toch graag meer over wilt weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Financiële Lease

Met alle informatie die wij jou geven over Financial Lease, kom je natuurlijk al een heel eind. Echter houdt het daar nog lang niet op. Om jou optimaal te ondersteunen werken wij samen met een partner die de financieringsvorm aanbiedt: Financiële Lease Nederland. Zij hebben een groot aanbod aan auto’s beschikbaar, waardoor het gemakkelijk is om jouw ideale auto te vinden. Heb je zelf al een auto gevonden? Ook dan bieden zij altijd een vergelijkende offerte aan. Zij schakelen snel en zijn daarom de ideale partner van Btw-auto.nl.

Bedrijfsauto.nl

Heb jij een grotere auto nodig om jouw werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren? Dan kun je ook denken aan bijvoorbeeld een bedrijfsbus. Op Btw-auto.nl zul je deze niet vinden, maar op het platform Bedrijfsauto.nl wel.

Klantverhalen - Wat vinden onze klanten?

witte Mercedes A-klasse

BTW-auto.nl heeft mij goed geholpen in het winnen van informatie over zakelijk een auto leasen. Door de fijne opvolging van Financiële lease rijd ik nu een A-klasse. Top!

Roderick

Beleggingsadviseur Least een Mercedes A-klasse
Grijze audi Q7

Via een goede vriend van mij de tip gekregen om een kijkje te nemen op BTW-auto.nl. Na het lezen van de nuttige informatie over Financial lease gelijk een kijkje genomen in de voorraad. Nu rijd ik een Audi Q7 door de vloeiende samenwerking tussen BTW-auto.nl en Financiële lease. Zeker een aanrader!

Peter

Accountant Least een Audi Q7

Bereken de leasetermijn

De aanschafwaarde (ex. BTW) van een auto is het bedrag waarvoor de auto te koop staat zonder de btw.

Wil je zelf een bedrag inleggen voor de personenauto? Dan kan je dit van de totale aanschafwaarde aftrekken. Het leasebedrag wordt dan lager. Is de auto bijvoorbeeld 20.000,- euro (ex. btw) en wil je zelf 5000,- euro inleggen? Dan wordt het lease bedrag dat je invult 15.000,- euro.

Slottermijn staat voor het bedrag dat je aan het einde van de looptijd nog wilt aflossen. Door hier een bedrag in te vullen wordt de leasetermijn lager. Let op! Dit is het bedrag dat jij nog verschuldigd bent aan het einde van de looptijd.

Looptijd is het aantal maanden waarin jij het lease contract gaat aflossen. Kies je voor een langere looptijd? Dan wordt de leasetermijn lager. Kies je voor een kortere looptijd, dan los je meer per maand in, waardoor de personenauto eerder is afgelost.