Kia

Al jaren hoort Kia bij de top 10 best verkopende automerken in Nederland en dat komt onder meer door het veelzijdige modellengamma dat Kia voert. Mocht je er niet uitkomen en zou je graag hulp willen bij het uitzoeken van jouw ideale auto? Neem dan vrijblijvend contact op met de professionele lease adviseurs van Financiële Lease. Zij zijn te bereiken op: 085 – 484 81 00.

Klantverhalen - Wat vinden onze klanten?

Grijze audi Q7

Via een goede vriend van mij de tip gekregen om een kijkje te nemen op BTW-auto.nl. Na het lezen van de nuttige informatie over Financial lease gelijk een kijkje genomen in de voorraad. Nu rijd ik een Audi Q7 door de vloeiende samenwerking tussen BTW-auto.nl en Financiële lease. Zeker een aanrader!

Peter

Accountant Least een Audi Q7
Zwarte Volkswagen Up

Ik wist helemaal niet dat Financial lease bestond. Ik kende eigenlijk alleen private lease. Door google kwam ik terecht op BTW-auto.nl. De informatie die hier staat helpt een ondernemer zoals ik zelf inzien wat Financial lease voor je kan betekenen zonder het overdreven te verkopen. Door de duidelijke, makkelijk te lezen informatie ben ik overtuigd van Financial lease. Nu rijd ik zonder zorgen een mooie Volkswagen Up. In 1 woord: super!

Lisa

Zelfstandig Consultant Least een Volkswagen Up
witte Mercedes A-klasse

BTW-auto.nl heeft mij goed geholpen in het winnen van informatie over zakelijk een auto leasen. Door de fijne opvolging van Financiële lease rijd ik nu een A-klasse. Top!

Roderick

Beleggingsadviseur Least een Mercedes A-klasse